Negresa noastra raw este foarte usor de facut, am preparat-o in 15 minute si poate fi facuta de catre oricine, cu sau fara experienta in bucatarie.
Normal ca si prajiturile raw au destule calorii – un patratel de negresa are aproximativ 173 de calorii, insa acestea provin din grasimi nesaturate (o optiune mai sanatoasa) si nu contin zahar sau faina.
E in regula sa iti satisfaci pofta de dulciuri, atunci cand alegi cu atentie si integrezi un stil de viata activ!
Ingrediente:
1 cana de migdale crude
1 cana de nuci
1 cana de curmale
3 linguri de cacao neagra
2 – 3 linguri de ulei de cocos
Cum pregatesti negresa raw?
- maruntesti bine in tocator migdalele si nucile
- adaugi lingurile de cacao peste migdale & nuci si amestesteci, dupa care scoti totul din tocator
- vine randul curmalelor in tocator – le maruntesti bine pana obtii o pasta cu o consistenta groasa
- intr-un vas separat, suficient de incapator pentru toate ingredientele amesteci: nucile & migdalele & cacaoa + pasta de curmale
- adaugi peste ele uleiul de cocos si “framanti” pana obtii o consistenta ca de aluat sfaramicios
- intr-un platou / tavita presari migdale taiate in bucatele mai mari si asezi compozitia uniform
Lasi o vreme la frigider, cat ai rabdare, iar cand nu mai ai rabdare, scoti tavita, tai in patratele si servesti
Spor la preparat si la mancat!