Iepurasul vine pe pogo stick si bicicleta


Cum altfel sa ajunga asa repede la toti copiii cuminti? :)

Pentru a te ajuta sa fii si tu un iepuras eficient, iti oferim pogo stick-uri si biciclete care ii vor surprinde placut pe cei dragi!

pogo-stick

 

 

Ofera cel mai tare cadou de Paste!

Topaiala pe pogo stick este irezistibila la orice varsta. Cu pogo stick-ul descoperi situatii noi si te adaptezi la acestea, iti exersezi echilibrul si coordonarea, iti consumi energia, beneficiezi de un antrenament cardio pe cinste si mai ales, te distrezi intr-un mod inedit!

>>Cumpara un pogo stick<< pentru tine sau cei dragi.

 

 


bicicleta-cadou

 

 

Bicicleta este si ea una din cele mai apreciate modalitati de distractie, atat de catre adulti, cat si de catre copii.

Pedalatul te duce la plimbari frumoase, iti da o stare de bine si iti imbunatateste echilibrul si coordonarea. Daca vrei sa faci cadou de Paste o bicicleta, te ajutam sa o alegi pe cea potrivita.

O poti achizitiona de la noi prin unul din magazinele noastre partenere. Suna la 0732SCOALA (0732 72 62 52) pentru comanda.

 


suport-biciclete-thule-express-970PS. Daca ai deja bicicleta, ar fi pacat sa nu mergi cu ea in vacante de neuitat! Un suport de biciclete e solutia pentru transportul bicicletelor fara batai de cap. Oferim consiliere pentru alegerea suportului potrivit pentru fiecare masina sau tip de prindere.

>>Cumpara un suport de biciclete<<

Leave a Reply