3 motive sa inveti un sport nou (la orice varsta)


3 motive sa inveti un sport nou

 

 

E o certitudine: repetarea aceleiasi activitati pentru o lunga perioada de timp te face sa ai mai putin entuziasm si motivatie.

 

Acelasi lucru e adevarat in orice aspect al vietii, inclusiv cand vine vorba de sport. Stii ca motivatia e foarte importanta pentru mentinerea unui stil de viata activ si sanatos, asa ca pastreaz-o mereu la cote maxime.

 

 

Cum faci acest lucru? Diversifica-ti rutina de exercitii fizice. Fa miscare intr-un fel nou si distractiv:

  • mersul pe role arde peste 600 de calorii intr-o ora;
  • pedalatul este o modalitate foarte distractiva de a te mentine in forma;
  • mersul pe trotineta lucreaza muschii picioarelor, ai spatelui si fesierii;

 

Vezi mai jos 3 motive sa inveti un sport nou (la orice varsta):

 

1. O noua provocare.

Provocarile sunt esentiale pentru dezvoltarea noastra, iar dobandirea unei noi abilitati este o modalitate foarte buna de a-ti depasi limitele. Alege un sport pe care ti-ai dorit mereu sa-l incerci. Apeleaza la ajutorul unui instructor care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele mai rapid si eficient.

2. O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Sportul este benefic atat pentru corp, cat si pentru minte. Exercitiile fizice te ajuta sa fii “brici” la orice varsta, iar diversificarea acestora contribuie la imbunatatirea abilitatilor de coordonare in diverse situatii.

3. Distractie.

Cand descoperi ceva nou, simti mult entuziasm energie, asa ca te distrezi mai bine. Sportul in aer liber iti permite sa te bucuri de soare si de natura alaturi de prietenii tai, in timp ce va mentineti in forma. Antrenamentele nu mai “trebuie” facute, ci de-abia astepti sa iesi la distractie.

 

Invata un sport nou!

O provocare motivanta, o minte sanatoasa intr-un corp sanatos si tone de distractie, sunt 3 motive excelente sa faci o schimbare in viata ta.

Lasa deoparte scuzele si nu mai amana! Cumpara-ti echipamentul, inscrie-te la niste cursuri, vorbeste cu prietenii despre noua ta pasiune. Inspiratie mai gasesti si aici >>8 activitati in aer liber pe care adultii si copiii le adora<<.

Leave a Reply